'Saltimbanquis' - Últim dia de treball a l'aula

Sembla mentida, però hem arribat al final del primer quadrimestre, i també al final d'aquesta assignatura. 

Resultado de imagen de proyecto"

En l'última sessió, que tingué lloc el dimarts 17 de desembre, vam acabar de donar-li forma als aparts restants del projecte, tot i que encara ens queda pegar-li una volta a tot el treball i ampliar-lo.
Les classes en els que hem acudit a classe ens han servit per a perfilar-lo bé, i per poder resoldre dubtes i determinades qüestions amb Carles, el professor. Si bé dos dels companys no han pogut vindre el dimarts, el dia fixe en que donem l'assigntura, per estar realitzant pràctiques extracurriculars en eixe horari, en tot moment hem funcionat de manera coordinada i la comunicació entre el grup ha fluit molt bé. 

Ací citem, com fins ara, els apartats treballants en aquesta última classe... No els desenvolupem, ja que l'extensió és molt gran per al blog.

7. Cronograma de tasques (part organitzativa)

Realitzat en el document.

8. Cronograma / Calendari-resumeixen de les activitats

Realitzat en el document.

9. Activitats i serveis que s'ofereixen

Les activitats i serveis oferts en l'estancia.

10. Recursos
  • Humans
  • Materials
  • Econòmics
11. Avaluació

La tècnica d'avaluació del projecte ‘Saltimbanquis’ és l'observació, mitjançant un sistema narratiu, on es reflecteixen per escrit, en un diari de camp: les dinàmiques que es realitzen, la participació, incidències, anècdotes i notes. Tot això es compara amb els objectius del projecte per a veure si s'han aconseguit i en quina mesura.

Posteriorment a la realització del projecte, es lliura un qüestionari mixt tant a les famílies dels menors participants, com als professionals que han format part del dia a dia durant l'estada vacacional i que, per tant, intervenen de manera directa amb els nens i les nenes.

Han de fer lliurament d'aquests als 7 dies de la realització del projecte, per a veure el resultat de satisfacció.

Comentarios

Entradas populares de este blog

'Saltimbanquis': Una proposta d'oci inclusiu

Les pràctiques a Lliria - L'acomiadament

Teatre que educa - "El Principito" a la Colonia Sant Vicent Ferrer