Animació a través de la poesia


El passat dimarts 22 d'octubre començarem amb la dinàmica ja comentada anteriorment "Zip-zap" i amb una nova que explicaré a continuació.

Aquesta dinàmica, mal anomenada com "Bombon Pivón", consistia en que totes les persones de classe fèiem un cercle mentre una es posava en mig d'aquest. Tot seguit, la persona que estava al centre deia paraules com Pivon, Bombon pivon, James Bond, Kebab i Avió a la resta de la classe i si aquesta no complia amb les directrius de les paraules, aquesta persona perdia i es posava en mig, continuant així la dinàmica.

Una dinàmica/ joc divertit que et fa posar els cinc sentits per no desconnectar de l'ambient de classe.


Resultat d'imatges per a "dinamica circulo"


Tot seguit, Carles va donar play a la música per a continuar la classe. Ens disposarem a caminar per l'aula, mirant un punt fixe i deixant-nos portar sense pensar en quina direcció anàvem, deixant així el cos relaxat durant uns minuts. Mentre nosaltres caminàvem, el professor va deixar poemes pel sol, dels quals després seleccionaríem un per donar pas a l'última dinàmica.

Aquesta consistia en fer un nou cercle, amb una part de la classe asseguda mentre una altra es dirigia a aquesta per a llegir-li el poema en veu baixa, a cau d'orella. Els sentiments es posaven a flor de pell quan et senties receptor d'aquestes obres literàries, i  senties que et transportaven a un altre món quan l'emissor feia utilitzar la seua dialèctica amb sentiment de cara al receptor/a.

Resultat d'imatges per a "vicent andrés estellés poema""

Fou una de les dinàmiques més intenses i boniques que recorde... Tornar a escoltar poemes com els de Vicent Andrés Estellés em va portar a la meua infantesa.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Les pràctiques a Lliria - L'acomiadament

'Saltimbanquis': Una proposta d'oci inclusiu

Teatre que educa - "El Principito" a la Colonia Sant Vicent Ferrer