L'animació sociocultural en les persones majors

Hola a totes i a tots! Hui 1 'octubre, Dia Internacional de les Persones Majors i la Solidaritat Integeneracionals, voliem dedicar un espai a la gent gent gran i a parlar de com a través de l'animació sociocultural, podem donar-los ferramentes que milloren la seua qualitat de vida i fomenten la seua participació en la societat actual.

A través de l'animació s'ofereix un temps d'oci de qualitat en activitats culturals, creatives... A més, permet potenciar habilitats socials interpersonals que afavorisquen trobades i una participació més activa on poder sentir-se satisfets/es i d'utilitat.

L'animació sociocultural és una ferramenta  que aproxima a les persones majors a poder participar en activitats que produïxen canvi. A través d'ella, donem llibertat als nostres i les nostres majors. Busquem una participació activa que contribuïsca al mateix desenvolupament social i cultural. L'animació sociocultural dóna a les persones majors una millora en la seua vitalitat, potenciant habilitats personals, autoestima, autonomia, etc.


Desde d'aquest blog, volem donar les gràcies a les persones majors per aportar-nos la seua experiencia, la seua saviesa i les ganes de celebrar la vida. 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Les pràctiques a Lliria - L'acomiadament

'Saltimbanquis': Una proposta d'oci inclusiu

Teatre que educa - "El Principito" a la Colonia Sant Vicent Ferrer